søndag den 24. august 2008

HIV, AIDS og andre dejlige ting

I den forgangne tid har der været meget mediefokus på HIV-smittede og måden hvorpå de får beskeden om smitten leveret. Jeg kan personligt ikke selv se noget galt med SMS-metoden, da det virker som den mest humane måde at gøre det på... Ligeledes slår man jo også op med kæresten over SMS - Det har bare lige den ekstra tand af seriøsitet og spænding over sig.

Der er stor fokus på at finde en vaccine, men der findes officielt ikke nogen holdbar løsning... Men alle ved jo at det kun er homoseksuelle der får HIV anyways, så jeg er ikke så nervøs. Desuden er jeg sikker på, at man kan overkomme HIV ved at lytte til AKON 1,5 timer dagligt. Det bør man i hvert fald.

For lige at blive ved emnet, så er jeg ved at teste en ny toast-opskrift, som jeg lige fandt på... Den er i toasteren nu, og så ser vi om lidt. Anmeldelse comming up...

Toastens indhold:

2 skiver grovbrød
1 skive ost, som rives i stykker og fordeles på begge brød.
4 stykker skinke-medaljoner (pålæg version) lægges oven på det ene brød hvor der er ost.
Lidt ketchup på det ene brød under/ovenpå osten, med lidt drys oregano ovenpå.

Så er kokketoasten klar til bedømmelse:

Det første indtryk af toasten er godt... En varm og sydeuropæisk duft imødekommer én og danser med éns sanser. Ved første bid mærker man den sprøde og lettere mørkebrune kant, som virker som en knasende beskyttelse af den runde og fyldige smag som befinder sig lige under brødet. Osten er som en omfavnelse af den milde skinke og det virker som om den krammer oreganoen ind i kødets saft. Ketchuppen gør det den skal. Den er et naturligt supplement til et par skiver friske tomater. Det er selvfølgelig en ketchup af topklasse der benyttes...

Vurdering: 8.5 / 10

Den får en smuk vurdering, da den er et udsøgt mellemmåltid og gør det den skal. Den leverer en smag i topklasse. Den har enkelte minusser. En af skinkemedaljonerne blev hevet ud af brødet da jeg tog et bid på et tidspunkt. Dette er lidt ærgeligt, men det ødelagde heldigvis ikke oplevelsen. Og så havde jeg desværre ingen friske tomater, som sandsynligvis ellers havde forhøjet kvaliteten.

//Kragh

Ingen kommentarer: